Други градове: chicago, los angeles, new york, canadaError during installation. However if you purchased a legal copy of the script please contact us.

Bulgaria Sega Classifieds Помощ


Условия


1/ Условия на ползване на сайта
С цел поддържането на актуалността на безплатните малки обяви, те ще се публикуват в течение на един месец или до вашето нареждане за спиране на обявата. Ако искате вашата безплатна малка обява да се продължи за следващ месец, добавете я отново след нейното изтичане. Моля, проверете съдържанието на вашата малка обява при нейното първо публикуване за възможни грешки. В случай, че откриете грешки незабавно ги поправете или ни уведомете , за да ги отстраним. Безплатните малки обяви ще се публикуват в печатното издание на вестник "България Сега" за период от 30 дни или до вашето нареждане за спиране на обявата. VIP обявите и Homepage обявите ще бъдат публикувани в печатното издание на вестник "България Сега" за същия период, за който са платени в сайта за малки обяви.Безплатните бизнес обяви не могат да съдържат повече от 10 думи, а безплатните частни обяви не могат да съдържат повече от 20 думи (предлозите не се смятат). Всеки бизнес може да изпрати само една безплатна малка обява на месец, с изключение на редовните рекламодатели на вестник “България Сега” (реклама с размер поне 1/4 страница), които могат да изпратят до 5 безплатни малки обяви на брой/седмица.Всяка получена малка обява подлежи на преглед и одобрение. Издателят на вестник “България Сега” си запазва правото на редакция, подходящо класиране и отказване на публикуване на малка обява без право на коментар или протест от страна на подателя. Независимо, че вестник “България Сега” внимателно преглежда съдържанието на малките обяви преди тяхното публикуване, малките обяви се приемат и публикуват с ясното съзнание, че подателите са изрично отговорни за съдържанието и законността на техните малки обяви!!! Краен срок за добавяне на безплатни малки обяви за публикация в текущия брой на печатното издание е всеки понеделник до края на работния ден. Краен срок за добавяне на платени малки обяви за публикация в текущия брой на печатното издание е всяка сряда до обяд. Подателят(лите) на малки обяви е (са) съгласни своевременно да уведомяват издателя на вестник “България Сега” за малки обяви, които са невалидни, незаконни или обидни. Не се позволява публикуването на една и съща безплатна малка обява и добавянето на линкове от и до други уеб сайтове в съдържанието на малките обяви.Дуплицирани малки обяви подлежат на премахване. Условията за публикуването на малките обяви могат да бъдат променяни по всяко време от издателя на вестник “България Сега” без предварително предизвестие ! >
2/ Конфиденциалност
Ние използваме вашия email адрес, за комуникация с вас по повод управлението на вашите малки обяви, верификацията на вашата потребителска сметка, обезпечаване на услуги по абонамент и т.н.
Всички малки обяви се съхраняват в нашата база данни. Независимо, че полагаме съответните усилия за запазване на информацията в сигурна операционна среда, до която няма публичен достъп, ние не можем да гарантираме пълна сигурност.
Ние не продаваме вашата лична информация на трети лица.

Други градове: chicago, los angeles, new york, canada
разширено търсене


Търситочна фраза
Category
Area
Zip code
Цена $ до
Със снимка

Change city


Помощ | За нас | Условия | Контакт Bulgaria Sega Classifieds | Copyright 2017 Bulgaria Sega Classifieds